Doe mee met onze club

Doe mee met onze club

Voor al het laatste nieuws

20 september 2018

Geachte heer/mevrouw,

 

De gemeente Valkenswaard is voornemens om op dinsdag 9 oktober een snelheidsremmer aan te brengen op de Past. Heerkensdreef ter hoogte van de ingang naar Monkey Town. Hiermee willen wij de veiligheid verbeteren, met name voor overstekende kinderen. Voor deze werkzaamheden is het helaas noodzakelijk de rijbaan ter hoogte van Monkeytown 1 dag af te sluiten. Het blijft voor verkeer mogelijk om op de plaats van bestemming te komen door via het naastgelegen parkeerterrein te rijden. Wij hopen dat u zoveel mogelijk rekening houdt met deze afsluiting, bijvoorbeeld door grote transporten of bevoorrading niet op deze dag plaats te laten vinden. De rijbaan is naar verwachting vanaf 17:00 weer open voor verkeer.

 

3 september 2018
De bekerwedstrijd tegen ZSC is verzet naar zaterdag 8 september. Vanaf 18.30 uur op sportpark De Koolakkers in Westerhoven.
18 augustus 2018
Naar aanleiding van de nieuwe organisatiestructuur binnen SV Valkenswaard, komt het huidige clubmailadres van Willem-Jan Schampers te vervallen. Het nieuwe e-mailadres is: communicatie.svv@gmail.com. Voor het doorgeven van allerlei nieuwswaardige zaken over de Bosuilen, kun je hier terecht.
15 augustus 2018

Op zondag 26 augustus houdt Supportersclub Valkenswaard weer het jaarlijkse Hugo Spieringstoernooi. Aanvang van de wedstrijden is om 11.00 uur op ons sportpark. Het 4e tot en met het 9e van SV Valkenswaard en ook JO19 en ons G-team strijden die dag om de Hugo Spieringsbokaal. Prijsuitreiking: 16.00 uur.

13 augustus 2018

Voetbal Voordeeldagen PSV FANstore

Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur organiseert de PSV FANstore van donderdag 16 augustus tot en met zaterdag 18 augustus de Voetbal Voordeeldagen. Voor een select gezelschap wordt in aanloop hiernaartoe een speciale VIP-koopavond georganiseerd. Door ons partnerschap met PSV, mogen al onze leden naar deze speciale VIP-avond op woensdag 15 augustus. De winkel in het Philips Stadion is geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

Tijdens deze koopavond ontvangt iedereen 20% korting op het totale aanbod voetbalschoenen*. Bij de PSV FANstore vind je het grootste aanbod van de regio, van de beste merken: 

  • ADIDAS
  • NIKE
  • PUMA
  • UMBRO 

Tevens kun je op deze avond je voetbalschoenen bij aankoop gratis laten personaliseren. Ook is de bedrukking bij aankoop van een wedstrijdshirt op deze avond kosteloos. Daarnaast ligt er bij binnenkomst een presentje klaar voor alle bezoekers. PSV hoopt jou uiteraard een onvergetelijke avond te bezorgen en geeft daarom nog niet alle verrassingen prijs! 

Amateur Partner Card
Het is verstandig om jouw Amateur Partner Card mee te nemen, zodat je deze tijdens de VIP avond kan gebruiken voor eventuele standaard kortingen die voor je gelden. 

PSV FANstore

Philips Stadion, ingang 16 en 17

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven 

* De korting is niet geldig in combinatie met amateurpartnerkorting en/of andere kortingsacties.

12 augustus 2018

S.V.Valkenswaard is als vereniging voor de komende 4 jaar weer gecertificeerd voor stagebegeleiding

Het verheugt SBB dat u de komende vier jaar mbo-studenten wilt blijven opleiden in de praktijk. U biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt. 

10 juni 2018

Beste spelers,

Hierbij de voorlopige indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen 2018-2019.

Met veel aandacht en overleg met de VTC, alle trainers en hoofdleiders van de huidige teams is deze tot stand gekomen. Daarbij is zoveel mogelijk getracht rekening te houden met de wensen die bij hen door ouders en verzorgers van de spelers zijn aangegeven. Echter is het helaas onmogelijk aan al deze  wensen te kunnen voldoen. Door nieuwe aanmeldingen en afmeldingen van spelers bestaat de mogelijkheid dat er voorafgaand aan het seizoen verschuivingen van spelers naar andere teams kunnen plaatsvinden. Dit geldt met name voor de JO19 en JO17 categorie. Hopende op uw begrip. 

Heb je vragen, laat het ons weten via indelingen.svv@gmail.com

Bekijk de voorlopige indeling

De Jeugdafdeling SV Valkenswaard.

22 mei 2018

 klik op de onderstaande link voor de filmpje van Voetbalschool "De Bosuil" 

https://drive.google.com/file/d/1U7dX6m3rp5CnFZ0RYBBhaE1sfa5HVdQt/view

Klik op het navolgende om je in ieder geval aan te melden voor de voetbaldag op 17 juni:  Aanmeldformulier Voetbalschool "De Bosuil".

Graag aanmelden vóór 10 juni a.s.
Verder wordt er interesse gevraagd voor het vervolg vanaf 23 september (in ieder geval 6 weken).
Let op: in principe bestemd voor de geboortejaren 2008 t/m 2014 en je hoeft dus niet persé lid van SV Valkenswaard of een andere voetbalclub te zijn!

 

Dit formulier is bedoeld voor de zogenoemde categorieën: mini's, F (JO9/08) en E (JO11/10) voor aankomend seizoen (2018-2019).

Het betreft dan ook de geboortejaren 2008 t/m 2014.

Hiermee zal in ieder geval de aanmelding verwerkt gaan worden voor de voetbaldag (techniektraining) op zondag 17 juni 2018.

Verder kan je de interesse opgeven voor een eventueel vervolg van deze voetbaldag;

en wel in de vorm van trainingen startend vanaf zondag 23 september 2018 (6 weken lang).

Na aanmelding zal zo spoedig mogelijk meer informatie volgen op het door u opgegeven mailadres.

Mocht u onverhoopt nu al vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar het navolgende mailadres:

voetbalschool.svv@gmail.com

Men komt eventueel ook op het desbetreffende aanmeldformulier door onderstaande QR-code in te scannen:
26 april 2018
Vandaag ontving Thomas van Laarhoven een lintje vanwege zijn grote verdiensten voor SV Valkenswaard.
22 april 2018

Jouw PSV Amateur Partner Card: ontdek de voordelen en jouw welkomstcadeau

SV Valkenswaard is officieel Amateur Partner van PSV. Onlangs hebben nieuwe leden  de PSV Partner Card ontvangen. Daarop volgend is een e-mail verstuurd met de uitleg voor het gebruik van de pas. Heb jij deze e-mail niet ontvangen of is jouw e-mailadres niet bij ons bekend? Hier volgt de informatie zodat jij ook profiteren van ons partnerschap.

De voordelen van de PSV Amateur Partner Card

-          20% korting op tickets voor PSV Museum & PSV Stadiontours

-          10% korting in de (online) PSV FANstore & PSV 100% Voetbal, de voetbalwinkel van Eindhoven

-          5% korting op clinics en trainingsmodules bij de PSV Soccer School

 

Registreer via PSV.nl/svvalkenswaard

Maak optimaal gebruik van je PSV Amateur Partner Card en registreer je eenvoudig en snel via PSV.nl/svvalkenswaard. Vier keer per jaar brengen we je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze samenwerking met PSV, de allernieuwste collecties in de PSV FANstore, speciale aanbiedingen en exclusieve verkoopdagen voor jou.

Jouw welkomstcadeau

Om ons partnerschap te vieren, krijg je € 10,- korting bij aankoop van een paar voetbalschoenen in de PSV FANstore & PSV 100% Voetbal. Registreer je PSV Amateur Partner Card en ontvang jouw welkomstcadeau.   

 

14 maart 2018

Energie Direct is ook sponsor van SV Valkenswaard

Sinds dit seizoen, hebben we een nieuwe sponsor mogen verwelkomen bij onze club. De hoofdsponsor van PSV, Energiedirect.nl is ook sponsor van S.V. Valkenswaard. Samen gaan we onze club groener en financieel sterker maken. We hebben dan ook aan een mooi plan gewerkt waarmee we onze samenwerking interessant kunnen maken voor zowel onze club, onze leden en Energie Direct. Met trots presenteren wij jullie: "Energie van de Club". Een nieuw product, dat wij samen met Energiedirect.nl lanceren. Met "Energie van de Club" kun jij zonder op het veld te staan, een bijdrage leveren aan een sterker wordend SV Valkenswaard. Een win-win situatie voor alle 3 de partijen. Voor jou als lid door een besparing op je energiekosten.Het werkt heel simpel. Als je overstapt naar "Energie van de Club" beloven wij je dat je voordelige stroom en gas krijgt zonder poespas. En Energiedirect.nl betaalt de vereniging voor elk overgestapt lid een extraatje. Maar dat is nog niet alles. "Energie van de Club" levert je standaard groene stroom en je hoeft je niet lang te binden. Er is keuze uit een contract voor 1 of voor 2 jaar.

Om het vertrouwen in "Energie van de Club" uit te spreken, is Mark Scheepers, voorzitter van de sponsorcommissie, al overgestapt. Hij sloot als eerste clublid "Energie van de Club" af en, op basis van het door hem opgegeven verbruik, bespaart hij hier maandelijks €24,- mee. (Op jaarbasis € 288,-!)

Win een gesigneerd PSV shirt

Stap jij ook als een van de eersten over, dan maak je kans op 1 van de 4 gesigneerde PSV shirts. Deze worden nl. verloot onder de eerste 25 aanmelders!

Extraatje voor de club

Voor elk afgesloten energiecontract stort Energiedirect.nl  extra geld in de clubkas van SV Valkenswaard. Een heuse WIN-WIN situatie dus voor de leden én de club.

Kijk eens op www.energiedirect.nl/svvalkenswaard.  en laat direct een persoonlijk voordeel uitrekenen. Wie weet kun jij besparen op jouw energierekening!

 

8 maart 2018

Trainershoekske.nl is een geheel gratis informatieplein voor trainers/leiders/kaderleden en zelfs clubbestuurders. De site is nu al voorzien 450 pagina’s informatie waarbij vrouwenvoetbal, futsal en G-Voetbal zeker niet vergeten worden.

Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje op 

www.trainershoekske.nl

27 februari 2018

 

SV Valkenswaard heeft van de KNVB een punt in  mindering gekregen. Aanleiding voor deze sanctie is dat Erwin Isbouts op 27 januari in de thuiswedstrijd tegen Dommelen niet speelgerechtigd was vanwege een schorsing, maar toch meespeelde. Valkenswaard was in de veronderstelling dat Erwin zijn schorsing had uitgezeten, na buiten de ploeg te zijn gehouden tegen DVG (competitie) en Reusel Sport (beker). De nieuwe regelgeving bij de KNVB is echter dat bekerwedstrijden niet mogen worden meegenomen in de opgelegde schorsing. Valkenswaard was hiervan niet op de hoogte.

De club gaat akkoord met de opgelegde straf van één punt in mindering, een boete van € 100,- en een voorwaardelijke straf van zes wedstrijden voor Erwin. Ondanks dat een medewerkster van de KNVB aan SV Valkenwaard de verkeerde formatie zou hebben verstrekt. Volgens voorzitter Jacques van Gerven meldde zij dat de bekerwedstrijd wél mee meetelde voor het uitzitten van de schorsing. Vreemd genoeg kon de naam van Erwin ook gewoon op het digitale wedstrijdformulier worden ingevuld. Het bestuur van Dommelen heeft vervolgens bij de KNVB de vraag neergelegd of de aanvoerder van SV Valkenswaard wel had mogen worden opgesteld...

Het competitieduel tegen Dommelen hoeft overigens niet te worden overgespeeld. De eindstand van 3-3 blijft staan. Erwin was in deze wedstrijd een van de doelpuntenmakers. Valkenswaard zakt door de sanctie van de vierde naar de vijfde plaats in de algemene stand. In de tweede periode kunnen de Bosuilen nog worden achterhaald door Bladella, dat nu twee punten achterstaat en een wedstrijd minder heeft gespeeld.

15 februari 2018
Leo overleden
23 januari 2018
Unieke sweaters
7 januari 2018

SV Valkenswaard heeft het contract met hoofdtrainer Peer van Kemenade met een seizoen verlengd. De Eindhovenaar is bij de Bosuilen bezig aan zijn tweede jaar. Het bestuur én de spelersgroep vinden Van Kemenade ‘een goede peoplemanager’ en hij toont zich inmiddels ‘een echte verenigingsman, met oog voor de jeugd’.

Assistent-trainer Cees Smits heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen. Valkenswaard heeft een ervaren vervanger in huis gehaald: Pascal Pennings. De Leendenaar was in het verleden enkele seizoenen hoofdtrainer op sportpark Den Dries.

Ook de contracten met de trainers van het tweede elftal, Frank en Maikel van Dooren, zijn met een jaar verlengd.

18 december 2017

 

VOORDEEL VOOR JOU = OOK VOORDEEL VOOR ONZE CLUB 

Met groot voordeel voor onze leden, maar ook voor anderen.

Vanaf nu kunnen jullie zelf/leden/bekenden laten overstappen via:

 

energiedirect.nl/svvalkenswaard  

Aanpakken dus!  

Wij zijn heel benieuwd naar het aantal aanmeldingen! 

Met vriendelijke groet,

Jacques van Gerven

Mark Scheepers

13 november 2017
Worstenbrood actie S.V.Valkenswaard   Klik hier
24 oktober 2017

Afgelopen maandagavond hebben we tijdens een emotionele, zeer druk bezochte bijeenkomst stilgestaan bij het overlijden van Kiki van Aalst.

Voorzitter Jacques van Gerven sprak de aanwezigen toe en dat deed ook de moeder van Kiki. Fantastisch dat zij in al haar verdriet aanwezig was om iedereen troost te bieden.De aanwezigen vonden ook troost bij elkaar, schreven hun gevoelens op in een gedachtenisboek en de teamgenoten schreven hun naam op een voetbal. 

Aanstaande vrijdag wordt om 9.45 uur afscheid genomen van Kiki in de aula van natuurbegraafplaats Schoorsveld, Somerenseweg 116 in Heeze.

Op verzoek van de familie wordt aan de leden van SV Valkenswaard gevraagd om tijdens de bijeenkomst de buitenkring te vormen en zo een omarming te symboliseren.

Speciaal verzoek van moeder is om in tenue, geel blauw, aanwezig te zijn, zodat de leden van SV Valkenswaard duidelijk zichtbaar zijn. 

Na de afscheidsbijeenkomst is er voor degenen die dat willen gelegenheid om na te praten in de kantine. Kopje koffie, thee en een broodje worden verstrekt. 

Aanstaande zaterdag zullen alle jeugdteams een minuut stilte in acht nemen. Zondag zullen de senioren dit ook doen en tevens met rouwbanden spelen. 

Met de jeugdarts van de GGD is afgesproken dat te allen tijde contact met haar opgenomen kan worden voor een gesprek. Dat kan rechtstreeks, of via ondergetekende. 

Iedereen, namens alle bestuursleden, heel veel sterkte toegewenst in deze verdrietige dagen, 

Jacques van Gerven,

voorzitter

23 oktober 2017

HET JUMBO BOEK IS UIT! VANAF WOENSDAG PLAATJES SPAREN!!!

 

22 oktober 2017
6 oktober 2017
27 september 2017

Voor meer informatie klik hier

Klik ook op sponsorkliks onderaan op de hoofdpagina.

19 september 2017

Hallo allemaal, 

Vandaag is de renovatie van het kunstgrasveld van SV Valkenswaard definitief gegund. Dit betekent dat de werkzaamheden morgen, woensdag 20 september 2017 om 08:00 uur zullen starten. De planning is dat 20 oktober 2017 de werkzaamheden gereed zullen zijn. 

Om de veiligheid voor iedereen op het park te kunnen garanderen wordt het fietspad dat langs het veld van SV Valkenswaard loopt voor deze periode afgesloten tussen de ingang van AVV en de poort naar de Merellaan. Dus AVV is met de fiets bereikbaar en poort naar Merellaan is toegankelijk.

 Names Het bestuur van S.V. Valkenswaard

8 september 2017

S.V.Valkenswaard

25 augustus 2017

Het bestuur is een kortingsactie gestart om meer sponsoren enthousiast te maken een team van onze club van nieuwe wedstrijd kleding te voorzien. Voor meer detail zie “kledingshop” onder het kopje “Vereniging”.

 

24 augustus 2017

Komend seizoen wordt er alleen getraind op de dinsdagavond:
Dinsdag 18:00-19:00uur - JO9+JO11 (Max en Anton)
Dinsdag 19:00-20:00uur - JO13+JO15 (Norbert en Evert)
Dinsdag 19:00-20:00uur - JO17+JO19 (Toine en Joris)

Keeperstrainingen Jeugd 2017-2018

Iedere selectie keeper zal komend seizoen keeperstraining kunnen krijgen van onze trainers.
Groepen worden niet groter dan maximaal 5 keepers om het werkbaar te houden voor onze trainers.
Wij vinden het heel spijtig dat we niet iedere keeper kunnen voorzien met een keeperstraining, maar helaas gaat het niet anders door gebrek aan trainers. 

Hieronder volgt de indeling voor komend seizoen:

JO9+JO11 - Max en Anton (18:00-19:00uur):
Raff Geboers
Damian Kersten
Stan Jaspers
Madé Smulders

JO13+JO15 - Norbert en Evert (19:00-20:00uur)
Mika Compen
Wout van Aaken
Jegor Geenen
Jens Bakermans
Nienke Gros
 

JO17+JO19 - Toine en Joris (19:00-20:00uur)
Lars Beeks
Bryan van Gorp
Djorn van Mierlo
Anton Maas
Kez van Aaken

 

23 augustus 2017

Voor de jeugdafdeling zijn we op zoek naar scheidsrechters! Ben je 12 jaar of ouder en heb je interesse om te fluiten horen wij het graag! Of heb je je fluitje aan de kant gelegd maar wil je het graag weer oppakken, stuur dan een mail naar wedstrijdsecretaris.jeugdsvv@gmail.com.

Groetjes de wedstrijdsecretarissen Arno en Anqelique.

 

 

22 augustus 2017

Het postbusadres 628 van S.V.Valkenswaard komt te vervallen per 1-9-2017.

Namens het bestuur.

26 juli 2017
Voor meer inforamtie zie onderaan de hoofdpagina
28 mei 2017
Voor meer informatie klik hier

 

24 mei 2017
De jeugdcommissie heeft de voorlopige indeling van de 38 jeugdteams voor het seizoen 2017/2018 klaar. De indeling is voorlopig en in de aanloop van het seizoen (begin september zijn de eerste bekerwedstrijden) wordt deze aangepast, zodat alle teams dan over voldoende spelers beschikken. Het je vragen over de indeling? Stel je vraag per mail (info@sv-valkenswaard.nl) en je krijgt z.s.m. antwoord van de jeugdcommissie.
10 maart 2017

Beste sport- en beweegaanbieder,

 

Hierbij ontvangt u de 26e editie van de Nieuwsbrief Sportverenigingen.

 

In deze editie:

  • Doe mee aan de Beursvloer Valkenswaard 2017
  • Valkenswaard besluit tot aanstelling Accountmanager Sport
  • Aandacht voor sport & bewegen in Verkiezingsprogramma’s
  • Kick-off regionale samenwerking aangepast sporten
  • Volop inspiratie tijdens training ‘Marketing voor Sportverenigingen’
  • Wat is ‘Winnen’?: Geen Beperkingen Aanvaarden
  • Sportiviteit & Respect: Ouders

 

Net als de voorgaande edities is deze nieuwsbrief terug te vinden op de website: www.valkenswaard.nl/sport.

Klik op het tabblad ‘Verenigingen’ en daarna op ‘Nieuwsbrieven verenigingen’.

 

Met sportieve groet,

10 maart 2017

Voor verdere informatie kijk onder doe mee met onze club op de hoofdpagina.

5 maart 2017

BERICHT BESTUUR NAAR AANLEIDING VAN ECHA RAPPORT OVER SPELEN OP KUNSTGRAS

 

Beste leden,

Voetballen op kunstgrasvelden met rubberen korrels kan gewoon, zegt ook het Europese onderzoeksinstituut ECHA. De onderzoekers concluderen dat de gezondheidsrisico's zeer klein zijn. Wel raden de onderzoekers aan te douchen na het sporten.Dit is wat de meeste media, in zeer beknopte vorm, melden naar aanleiding van het onderzoek van ECHA.

Het bestuur heeft het ECHA onderzoek zo nauwkeurig mogelijk doorgenomen en heeft  contact gehad met enkele deskundigen. Dat leverde het volgende op:

Het ECHA rapport spreekt van een low level concern. Maar dat is niet het enige. In het rapport wordt ook een aantal aanbevelingen gegeven, te weten:

  1. Er wordt geadviseerd om de huidige toegestane waardes, de mengselnorm, aan te passen, aan te scherpen.
  2. Leveranciers dienen korrels aan te leveren waarin de waarden van schadelijke paks, metalen en andere weekmakers zo laag mogelijk zijn.
  3. Clubs moeten hun eigen kunstgras laten onderzoeken om openheid van zaken te kunnen geven.
  4. Douchen na gebruik in verband met mogelijke oog- en huidirritaties.

Wat heel opvallend is:

  1. Er is niet onderzocht wat de mogelijke schadelijk effect is van de combinatie van de verschillende stoffen in rubbergranulaat.
  2. ECHA heeft inmiddels contact opgenomen met de onderzoekers van de VU, zebravis onderzoek- Zembla, en sluit niet uit dat het onderzoek van de VU leidt tot herziening van de conclusies van ECHA.

Het blijft nog steeds een gegeven dat:

  1. wetenschappers nog steeds volop discussiëren en geen consensus kunnen vinden over de ernst van de schadelijkheid van rubbergranulaat.
  2. het RIVM de grotere gevoeligheid bij kinderen voor bijvoorbeeld hun immuunsysteem en vruchtbaarheid niet heeft meegenomen in hun onderzoek.
  3. het RIVM nooit gerept heeft over een voorzorgsprincipe.
  4. in Amerika een jarenlang onderzoek plaatsvindt omdat men daar tot de conclusie is gekomen dat het nog op zo’n 80 belangrijke zaken ontbreekt aan onderzoek data.
  5. er geen veilige ondergrens bestaat zolang niet klip en klaar is vastgesteld wat de schadelijke effecten nu precies zijn.
  6. er een veilig alternatief is voor rubbergranulaat.
  7. de waardes van ons eigen kunstgrasveld alarmerend zijn.

Conclusie: jeugdteams spelen niet op kunstgras, omdat wij het voorzorgprincipe blijven toepassen.

Namens het bestuur,

Jacques van Gerven, voorzitter

18 augustus 2016

 

SV Valkenswaard is dringend op zoek naar:
- hoofdleider JO11-afdeling
- lid voetbaltechnische commissie jeugd
- leiders en trainers voor enkele jeugdteams
- terreinmeester voor zaterdag (jeugd)

Voor meer info: Jeroen Körner, tel. 06-10889532.

18 augustus 2016

 

SV Valkenswaard heeft een nieuwe Facebook-pagina: https://www.facebook.com/Bosuilen1934/?fref=nf. Voel je vrij om zaken (zoals berichtjes, vacatures, nieuwtjes en andersoortige artikeltjes te plaatsen en/of in te sturen. Wil je het liever aanleveren via mail? Dit kan ook: via communicatie.jeugdsvv@gmail.com. Ook voor alle andere berichtgeving over de Bosuilen!

2 augustus 2016
  • Voetbalkleding is vanaf nu te bestellen via de webshop, deze is gekoppeld aan de website van promotiD. Voor verdere informatie, zie rubriek kledingbeheer S.V. Valkenswaard
30 juni 2016

Wegens het vele vandalisme op het sportcomplex is er besloten om strenger te gaan optreden:

Tegen gebruik van het hoofdveld buiten trainings- en wedstrijddagen door gemeente/politie/ en vereniging.

We gaan ook controleren op vandalisme en dan inderdaad tot verbaliseren over gaan als er sprake is van vernielingen. Ongeacht wie het dan is, lid of geen lid van de voetbal- of andere sportvereniging

Dit mede door enorme vandalisme schade aan eigendom van vereniging en gemeente.

Namens

SV Valkenswaard

 

 

 

10 maart 2016

Even voorstellen , ik ben supporter van de bosuilen, en voorzitter van de stichting ; Guineeja.
Jac van Gerven is mede bestuurslid van onze stichting
Wij verschepen gebruikte goederen naar Guinee ,om te verdelen op de scholen en in weeshuizen.
We zijn nog op zoek naar gebruikte voetbaltenue,s ballen enz.daar zijn ze erg blij mee.
Ik zorg persoonlijk dat de spullen goed terecht komen.
Dus als u onze stichting wil helpen, kunt contact opnemen met mij onder tel nr. 06-51591656.
Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten, Henk van Erp

25 maart 2015

Onze vereniging krijgt een bepaalde vergoeding van Sposorkliks als je bij diverse zaken iets besteld en opgeeft dat je lid bent van SV Valkenswaard.

zie onderaan op de site de button Sponsorkliks. 

namens het bestuur

 

3 februari 2015

De Vrijwilliger, onmisbaar in de Voetbalsport.

 

SV Valkenswaard telt meer dan 100 vrijwilligers die jaarlijks klaar staan voor de vereniging.

Deze vrijwilligers zorgen er voor dat wekelijks de sporters en sportliefhebbers gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten bij onze club.

Dus iedereen is dan ook gebaat bij de inzet van onze  vrijwilligers.

Maar we zijn nog steeds op zoek naar personen die iets willen betekenen  voor onze vereniging.

Meldt u aan om onze mooie vereniging te ondersteunen als vrijwilliger. (info@sv-valkenswaard.nl).

Namens het bestuur.

Laatste Nieuws

Pagina 1 van 12  > >>

Nieuwspagina