Nieuws detail

Nieuws detail

Nieuwspagina

14 maart 2018

Energie Direct is ook sponsor van SV Valkenswaard

Energie Direct is ook sponsor van SV Valkenswaard

Sinds dit seizoen, hebben we een nieuwe sponsor mogen verwelkomen bij onze club. De hoofdsponsor van PSV, Energiedirect.nl is ook sponsor van S.V. Valkenswaard. Samen gaan we onze club groener en financieel sterker maken. We hebben dan ook aan een mooi plan gewerkt waarmee we onze samenwerking interessant kunnen maken voor zowel onze club, onze leden en Energie Direct. Met trots presenteren wij jullie: "Energie van de Club". Een nieuw product, dat wij samen met Energiedirect.nl lanceren. Met "Energie van de Club" kun jij zonder op het veld te staan, een bijdrage leveren aan een sterker wordend SV Valkenswaard. Een win-win situatie voor alle 3 de partijen. Voor jou als lid door een besparing op je energiekosten.Het werkt heel simpel. Als je overstapt naar "Energie van de Club" beloven wij je dat je voordelige stroom en gas krijgt zonder poespas. En Energiedirect.nl betaalt de vereniging voor elk overgestapt lid een extraatje. Maar dat is nog niet alles. "Energie van de Club" levert je standaard groene stroom en je hoeft je niet lang te binden. Er is keuze uit een contract voor 1 of voor 2 jaar.

Om het vertrouwen in "Energie van de Club" uit te spreken, is Mark Scheepers, voorzitter van de sponsorcommissie, al overgestapt. Hij sloot als eerste clublid "Energie van de Club" af en, op basis van het door hem opgegeven verbruik, bespaart hij hier maandelijks €24,- mee. (Op jaarbasis € 288,-!)

Win een gesigneerd PSV shirt

Stap jij ook als een van de eersten over, dan maak je kans op 1 van de 4 gesigneerde PSV shirts. Deze worden nl. verloot onder de eerste 25 aanmelders!

Extraatje voor de club

Voor elk afgesloten energiecontract stort Energiedirect.nl  extra geld in de clubkas van SV Valkenswaard. Een heuse WIN-WIN situatie dus voor de leden én de club.

Kijk eens op www.energiedirect.nl/svvalkenswaard.  en laat direct een persoonlijk voordeel uitrekenen. Wie weet kun jij besparen op jouw energierekening!

 

Laatste Nieuws

Pagina 1 van 12  > >>

Nieuwspagina