Nieuws detail

Nieuws detail

Nieuwspagina

17 november 2018

KNVB Jaarverslag

Beste heer/mevrouw,

Hierbij presenteren we het KNVB Jaarverslag 2017/’18.

Dit jaarverslag blikt terug op het laatste seizoen binnen het beleidsplan 2014-2018 ‘Voetbal om van te houden’. Een seizoen waarin de blik duidelijk op de toekomst gericht is. Zo werd besloten de Video Assistent Referee in de Eredivisie in te voeren en ontwikkelden we Rinus, de online assistent-trainer die 24 uur per dag klaar staat voor onze amateurtrainers. De secties amateur- en betaald voetbal werken steeds meer met elkaar samen, een samenwerking die vorm krijgt in één directie voor de gehele KNVB.

Het thema van het jaarverslag is Voetbal is verbinden. Eén van de vijf speerpunten uit het beleidsplan Voetbal om van te houden. Door middel van vijf bijzondere projecten laten we zien hoe die verbinding in of door middel van voetbal tot stand komt. Uiteraard is er ook uitgebreid aandacht voor de EK-winst van de Oranje Leeuwinnen in augustus 2017. Door middel van een fotoreportage blikken we terug op die bijzondere prestatie.

Inmiddels werken we aan het Strategisch Plan 2018-2022. De maatschappij staat niet stil en de sportbeleving verandert. Daar zijn we ons van bewust. Ons unieke voetballandschap heeft voor veel successen gezorgd, maar we moeten creatief en innovatief blijven. Met als grote motivatie: het Nederlands voetbal verder vooruitbrengen. Op naar een mooie toekomst!

Net als vorig seizoen verschijnt het KNVB Jaarverslag als een digitaal magazine, dat zowel op desktop, tablet als smartphone te bekijken is. Wij wensen u veel leesplezier.

Lees hier het KNVB Jaarverslag 2017/’18.

Vriendelijke groet,
Directie KNVB

Laatste Nieuws

Pagina 1 van 7  > >>

11 december 2018
lees meer...
26 november 2018
lees meer...
Nieuwspagina