FC Eindhoven

13 oktober 2018

S.V. Valkenswaard is erg blij met de samenwerking met FC Eindhoven. Rond de oefenwedstrijd op zaterdag 15 juli 2017 SV Valkenswaard-FC Eindhoven werd de overeenkomst ondertekend.

S.V. Valkenswaard is na Unitas ’59 en VV Brabantia de derde amateurclub waarmee wordt samengewerkt.

De samenwerkingsclub wordt de kans geboden om zich te verbeteren op o.a. technisch en organisatorisch vlak. Bovendien staat de deur verder open om een kijkje in de Blauw-Witte keuken te nemen. Leden van Valkenswaard worden daarnaast extra gestimuleerd om wedstrijden van FC Eindhoven te bezoeken.

Frans Janssen (voorheen voorzitter van FC Eindhoven en jeugdvoorzitter van SV Valkenswaard) heeft een belangrijke spilfunctie gehad in het tot stand komen van de samenwerking. S.V. Valkenswaard is ervan overtuigd dat er een win/win-situatie ontstaat voor beide clubs.

berry-bikes.jpg