Samen schilderen voor Dick van Toor!

15 april 2019

SV Valkenswaard bestaat dit jaar 85 jaar.

Geen écht jubileum, maar voldoende aanleiding om enkele leuke activiteiten te organiseren.
Eén daarvan is:

Schilderen voor Scoutinggroep Dick van Toor Onder de naam ‘Schilderen voor Scoutinggroep Dick van Toor’ wordt geld ingezameld voor de scoutinggroep uit Valkenswaard, die slachtoffer is geworden van verduistering van financiële middelen. Hierdoor is de groep ernstig gedupeerd en is het voortbestaan van de groep in gevaar.

In 2020 bestaat deze prachtige scoutinggroep 75 jaar en SV Valkenswaard, De Valk en RKVV Dommelen gaan een financieel steentje bijdragen.

Programma Schilderworkshop:

Vrijdag 17 mei

Met een kopje koffie en lekker stukje gebak naast de schilderezel kan door iedereen naar hartenlust geschilderd worden. Er is keuze uit 5 mooie schilderij-voorbeelden en ervaring is niet nodig. Alle deelnemers worden namelijk professioneel begeleid. Iedereen zal aan het einde van de gezellige en creatieve avond met een zelf geschilderd meesterwerk naar huis gaan. Een Schilder Feest is ideaal om met een groepje vrienden te doen of met collega’s.Maar individueel inschrijven kan uiteraard ook. En, je helpt Dick van Toor!

Vrijdag 24 mei

Op vrijdagavond 24 mei zullen bekende Valkenswaardenaren en bekende personen van buiten Valkenswaard van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Bosuilenkantine gaan schilderen voor dit goede doel. Vanzelfsprekend worden de prominenten begeleid door ervaren kunstschilders.De schilderijen worden geveild na de prijsuitreiking van het Groot Valkenswaard Voetbaltoernooi op 24 augustus aanstaande. Aan dit toernooi nemen de eerste teams van De Valk, RKVV Dommelen en SV Valkenswaard deel. Ook de entree opbrengst is voor Dick van Toor.Iedereen is natuurlijk welkom om op 24 mei de prominenten aan het werk te zien!

berry-bikes.jpg