Jubileum G-Team!

9 mei 2019

Ons G-team bestaat in juli 12 ½  jaar!!!

Begonnen op 1 januari 2007 met 3 spelers en 4 begeleiders, zijn we ondertussen met 17 spelers en 6 begeleiders en hebben we al weer 2 nieuwe spelers erbij voor volgend seizoen.

In al die jaren zijn er natuurlijk spelers gestopt en begonnen en dat geldt ook voor de begeleiders. Ook hebben we teleurstellingen over verlieswedstrijden gehad en tegenvallende resultaten, maar ook mooie toernooi-overwinningen en een paar kampioenschappen. Maar het allerbelangrijkst was in al die jaren, dat de sfeer en teamgeest altijd fantastisch was en nog steeds is, en daar zijn we ontzettend trots op.

Alvast een dikke proficiat allemaal!

Natuurlijk laten we dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan en daarom hebben een mooie feestdag geregeld op zondag 26 mei aanstaande.

Het programma:

10:45 uur        Wedstrijd tegen FC Eindhoven AV G1, we gaan spelen op een volledig veld, zodat iedereen kan voetballen!
12:30 uur        Frietje en drinken in kantine
13:15 uur        Huifkartocht
15:30 uur        BBQ bij de kantine en seizoensafsluiting samen met de overige seniorenelftallen

Toeschouwers, oud-spelers en oud-begeleiders, familie en vrienden, alle bosuilen zijn van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Dus zegt het voort, we gaan er een gezellige dag van maken.

Hartelijke groeten,

Ton, Bart, Hanske, Rik, Bram, Kees