NEDERLAND VS AUSTRALIË 1JUNI 2019

8 mei 2019

De oranje leeuwinnen komen nog één keer in actie voordat ze deze zomer aan het WK beginnen.

Op zaterdagavond 1 Juni nemen de Oranjevrouwen het op tegen Australië in het Philips stadion in Eindhoven. Het uitzwaaiduel begint om 18:15 uur. Een uitgelezen kans om met jouw team of club leden een bezoek te brengen aan het Philips stadion en de OranjeLeeuwinnen in actie te zien.

Kaarten bestellen:

Willen jullie van de partij zijn als de oranje Leeuwinnen aantreden tegen Australië? Scoor dan snel jullie tickets, want de vorige interlands van de vrouwen waren razendsnel uitverkocht. Kaarten voor deze wedstrijd zijn nu te koop in de KNVB Ticketshop via www.onsoranje.nl/tickets .
Groepen vanaf 10 personen krijgen 15% korting.

WK2019:

De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK, dat van 7 Juni tot en met 7 Juli in Frankrijk wordt gespeeld. Oranjegaat het in de groepsfase opnemen tegen Nieuw-Zeeland (Dinsdag 11 Juni om 15:00 uur), Kameroen (Zaterdag 15 Juni 15:00 uur) en Canada (Donderdag 20Juni om 18:00 uur)

Schreeuw jij de OranjeLeeuwinnen 1 Juni naar het WK? #OnzeJacht

jumbo.png