Jeugd Voetbal Beleids Plan (JVBP)

1 juli 2019

We zijn van start!

Na de bijeenkomst waarop DNA en kernwaarden werden vastgesteld, werd op dinsdag 25 juni de aftrap gegeven voor het opstellen van een Jeugd Voetbal Beleids Plan (JVBP) in samenwerking met NMC Bright en de KNVB.

WAAROM EEN JVBP?

Om wat al goed is nog beter te maken en de punten waarop we nog kunnen verbeteren naar een hoger niveau te tillen.

Het JVBP moet van en voor alle leden van SV Valkenswaard zijn.

Daarom zal een werkgroep sturing gaan geven aan dit proces en gesprekken gaan voeren met alle betrokkenen, dus van bestuur, trainers, leiders en niet te vergeten de ouders.

De werkgroep bestaat al grotendeels uit ouders die hebben aangegeven mee te willen denken.

De werkgroep is door het bestuur  gevraagd dit plan inhoud te gaan geven, dus de werkgroep komt hiermee, de komende 4 tot 6 maanden, bij u op terug.

Heeft u na het lezen van dit bericht op voorhand al vragen of suggesties waaraan zeker moet worden gedacht, neem dan gerust met ons contact op met John Ooms, via jjjg.ooms@ziggo.nl of 06-21810008.

Met vriendelijk "UILEN" groeten,

John Ooms