Verplichting duidelijke pasfoto op voetbal.nl app

1 juli 2019

Heb jij al een goed lijkende pasfoto in je profiel van Voetbal.nl?

Wat je er ook van vindt, het is een feit dat je profielfoto in Voetbal.nl ook de foto op je spelerspas is. Tot 31 oktober a.s. kun je deze foto zelf aanpassen / uploaden.

Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen en geen foto met je BFF. Zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. Dan ben je namelijk niet speelgerechtigd.

E.e.a. is verplicht voor de leeftijdscategorie JO/MO13 en ouder.

Wij zullen dit ook vanuit de vereniging controleren.

De Voetbal.nl app

Uitslagen (vanaf JO11), standen (vanaf JO11), het programma … en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Via Voetbal.nl ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

Ben je al op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar!

Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarmee je bij SV Valkenswaard ingeschreven staat.

berry-bikes.jpg