Nieuwe kledingwebshop online!

27 augustus 2019

Nieuwsbericht voor clubwebsite, nieuwsbrief & inloglink

25% Korting in de nieuwe clubwebshop!

De clubwebshop is vernieuwd! In de shop waarin alle Quick sportkleding verkrijgbaar is, krijg jij als S.V. Valkenswaard lid 25% korting. Wanneer je rechts bovenin op svvalkenswaard.voetbalstraat.nl de clubcode bosuilen1934 invult bij ‘Inloggen’, veranderen alle prijzen. Scoor een nieuwe trainingsset, je eigen voetbal of een lekker jack en ga volledig in stijl.

Voordelen van SVVALKENSWAARD.VOETBALSTRAAT.NL:

Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd
15% van je aankoopbedrag gaat naar de vereniging
Je kunt kiezen uit producten met of zonder S.V. Valkenswaard clubbadge
Personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
Keuze uit het gehele Quick assortiment

Ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen hun Quick sportkleding met 25% korting bestellen in deze webshop.

Let op! We raden wel aan om vooraf te passen in de kledingshop, Club assortiment wordt geleverd met club logo en kan om die reden niet retour genomen worden door de leverancier!

Neem snel een kijkje via de shop of op:  svvalkenswaard.voetbalstraat.nl en log in met bosuilen1934 voor je korting!

jumbo.png