Quick Kledingshop SV Valkenswaard geopend!

19 september 2019

Beste leden, De nieuwe kledingshop is klaar.

De nieuwe kledingshop is klaar!

Dat betekent dat we vanaf nu alle clubkleding kunnen passen in de shop, waarna je het zelf online kunt bestellen via svvalkenswaard.voetbalstraat. nl.
Als lid van SV Valkenswaard krijg je daarbij 25%! Wanneer je rechts bovenin de clubcode bosuilen1934 invult bij ‘Inloggen’, veranderen alle prijzen. Bestellingen worden gratis thuis bezorgd.

Zo werkt de webshop SVVALKENSWAARD.VOETBALSTRAAT. NL

Log in met code bosuilen1934 en krijg 25% korting
Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd
15% van je aankoopbedrag gaat naar de vereniging
Je kunt kiezen uit producten met of zonder S.V. Valkenswaard clubbadge
Personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
Ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen hun Quick sportkleding met 25% korting bestellen in deze webshop.
Keuze uit het gehele Quick assortiment

In principe verkopen we voorlopig nog niets vanuit de shop en is het dus alleen een pas mogelijkheid om de juiste maat te kunnen vinden. Maak hier ook gebruik van om te voorkomen dat bepaalde kleding niet past! Zodra de kleding is bedrukt met bijvoorbeeld het S.V. Valkenswaard logo of andere bedrukking kan de leverancier deze kleding niet meer retour nemen.

Mocht je toch heel graag in de shop af willen rekenen en liever niet via de webshop bestellen, dan kun je hiervoor contact opnemen via onderstaande link. Voor vragen kun je terecht via een bericht: klik hier

De shop is nu in ieder geval op maandagavond geopend en hopelijk snel op meerdere avonden! *

(*)

********** LET OP!!! **************

Ook zijn we dringend op zoek naar ouders die de shop kunnen bemannen even voor en even na een training van uw zoon of dochter. op Dinsdag, woensdag en Donderdag en eventueel op een Zaterdag tijdens een thuiswedstrijd. (Maandag is al ingevuld)

Taak:

Passen van de kleding in goede banen te leiden, zorgen dat de juiste kleding weer terug op de juiste stapel komt te liggen.

Om je aan te melden kun je een bericht sturen : klik hier

Heel het assortiment uithangend

Quick clubshopbalie

Eerste tevreden klant ;))

Nieuwe inrichting shop

Tas in 2 kleuren leverbaar

Alle maten van alle maten die leverbaar zijn, zijn aanwezig in de shop.

jumbo.png