***NIEUWS***

22 januari 2020

Sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif bij S.V. Valkenswaard

Heeft u het al gehoord? BSO Sportstuif start vanaf 1 maart bij SV Valkenswaard!

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve buitenschoolse opvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Valkenswaard en omstreken. Sportstuif is de eerste sportieve buitenschoolse opvang in Valkenswaard!

Als u het net als ons ook zo belangrijk vindt dat een kind zich na school lekker kan uitleven door middel van sport en spel is Sportstuif de perfecte plek!

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen, tennissen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. Er worden sportieve activiteiten aangeboden die aansluiten bij de leeftijden en interesses van de kinderen.

Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar wordt dan ook alle ruimte voor geboden én er wordt gestimuleerd dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Bovendien leren kinderen van elkaar: respect, samenwerken, lol maken en omgaan met winst en verlies.

De uren na school zijn vrije tijd. Daarom vindt Sportstuif het belangrijk dat er iedere dag weer nieuwe avonturen te beleven zijn!

Actie voor de leden van SV Valkenswaard Sportstuif heeft een speciale actie voor de leden van SV Valkenswaard. Leden mogen namelijk de eerste twee maanden gratis gebruik maken van de opvang, ongeacht het aantal kinderen en opvangdagen. Dit houdt in dat wanneer u een overeenkomst met Sportstuif afsluit voor één of meerdere kinderen, u voor elke dag dat u opvang afneemt, twee maanden lang niet hoeft te betalen. Hoe fijn is dat?!

En dat is nog niet het enige! Sportstuif werkt ook met de Bring a friend actie. Indien u al klant bent bij Sportstuif en een aanmelding tot stand brengt, dan ontvangt u eenmalig € 100,- voor elk aangemeld kind.

Enthousiast?

Het team van Sportstuif kan niet wachten om te starten met gave sport en spelprogramma’s. Bent u ook zo enthousiast geworden? Neem dan snel contact op via info@sportstuif.nl. Neem ook eens een kijkje op de website: www.sportstuif.nl

U kunt ons natuurlijk ook bellen via 088 – 633 20 20.

Berry Bikes