1 april 2020

Volg hier de laatste ontwikkelingen van S.V. Valkenswaard met betrekking tot het Coronavirus.

01-04-2020

Beste leden,

Gisteren maakte het kabinet bekend dat de maatregelen om de crisis te beteugelen verlengd worden tot 28 april. Daarna maakte de KNVB bekend dat alle amateur competities niet meer uitgespeeld worden.

Gezien de omstandigheden niet onverwacht, en afgezet tegen alle andere leed
minder heftig, maar toch betekent het veel voor jullie, leden, trainers, leiders, medewerkers vrijwilligers, supporters en daarom ook voor de vereniging.

Normaal zien we elkaar meerdere keren per week en nu ligt alles stil. Het is afwachten wanneer het licht voor beperkte activiteiten weer op groen wordt gezet.

Het bestuur, aangevuld met Noud Vossen, heeft tot nu toe wekelijks enkele keren vergaderd. Ook voor SV Valkenswaard grijpt de crisis hard in.

Er is sprake van een grote inkomstenderving. Momenteel hebben we overleg met diverse instanties. Met de KNVB, met de belastingdienst, met de gemeente, met de Rabobank, met NOC-NSF, met de belangenorganisatie amateurvoetbal, enzovoort. Ook wij zijn nog in afwachting van hulpscenario’s die op diverse niveaus onderwerp van overleg zijn.

Ondanks alles hebben wij vertrouwen in de toekomst. We kennen onze vereniging, we kennen onze leden en iedereen die zich altijd trouw voor ons heeft ingezet. Juist dát geeft ons vertrouwen dat we samen alles weer op de rails krijgen. Misschien treffen we elkaar nog vóór de zomervakantie,misschien pas daarna.

Hoe dan ook, we houden jullie op de hoogte via de mail, blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Hartelijke groet,

Mede namens het bestuur,

Jacques van Gerven

15-3-2020

Beste Leden,

Het bestuur van S.V. Valkenswaard volgt de verscherpte richtlijnen van het RIVM en KNVB m.b.t.het coronavirus.

Dat betekent dat buiten alle wedstrijden ook alle andere activiteiten zoals trainingen en overleggen tot en met 6 April zijn afgelast.

Ook de kantine is tot en met 6 April gesloten.

Let op!:

Beste leden van SV Valkenswaard,

Graag willen wij jullie, als leden van onze vereniging, wijzen op het volgende:
Mogelijk zijn jullie je er niet van bewust, maar de voetbalvelden waar wij gebruik van maken zijn eigendom van Gemeente Valkenswaard (en niet van onze vereniging).
SV Valkenswaard huurt deze velden op trainings- en wedstrijdmomenten, maar ook buiten die momenten wordt er geregeld door (met name jeugd) gebruik gemaakt van de mogelijkheid om lekker te voetballen buiten de momenten dat onze club de velden huurt. Formeel is dat niet toegestaan, maar het wordt normaliter door de gemeente gedoogd.

Gemeente Valkenswaard heeft ons vandaag geïnformeerd over het feit dat het ‘oogluikend’ toestaan van voetballen op de velden, in het verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona-virus, nu NIET meer wordt gedoogd: het betreden en gebruik maken van het veld is per direct verboden en daar wordt vanaf nu streng op gecontroleerd door de gemeente en politie.
In ieders belang willen we jullie dus informeren over bovenstaande. Hoe jammer ook: ga NIET meer naar de voetbalvelden in ieders belang; er is aangegeven dat er bij overtreding direct een boete volgt!

We hopen dat we elkaar snel weer sportief kunnen ontmoeten bij SV Valkenswaard!

Via onderstaande link kunt u de veelgestelde vragen vinden over het coronavirus en voetbal.

klik hier

Berry Bikes