Doneeractie S.V. Valkenswaard opgezet door onze leden!

18 april 2020

Draag jij SV Valkenswaard een warm hart toe?

Help ons met een donatie om SV Valkenswaard door de coronacrisis te loodsen!

Klik hier voor doneeractie

Net als velen is ook S.V. Valkenswaard getroffen door de coronacrisis. Op sociaal vlak kan heel veel niet meer waaronder voetbal. Wij missen met z'n allen de trainingen, wedstrijden, het hapje, drankje, praatje in de kantine en natuurlijk het samenzijn en samen beter worden.

Maar S.V. Valkenswaard mist jullie allen ook enorm!! Alle vrijwilligers, de gezelligheid rondom de velden, de drukte in de kantine, de reuring op ons sportpark op zaterdag en zondag en ga zo maar door.

Net als heel veel ondernemers loopt S.V.V. veel inkomsten mis terwijl de kosten doorgaan. Wij willen op deze manier S.V. Valkenswaard helpen door onze mooie vereniging te steunen en SVV door deze bizarre periode te loodsen. Zodat jong en oud straks weer kan voetballen maar vooral weer lol en plezier hebben bij onze vereniging.

Dus draag ONZE vereniging een warm hart toe en steun S.V.V. met een donatie, hoe klein of hoe groot ook!!

Ontzettend bedankt namens een aantal betrokken Bosuilen.

#hartvoorsvv #samenstaanwesterk #svvalkenswaard

Klik hier voor de doneeractie

Albert Heijn Valkenswaard