"Laat je verenigingshart kloppen"

13 juni 2020

Beste leden,

Hopelijk leest u dit bericht in goede gezondheid. Ondanks de coronacrisis heeft de vereniging niet stil gestaan. We hebben allerlei acties ondernomen om het nieuwe seizoen weer met plezier en passie te kunnen starten. Gelukkig konden wij een beroep doen op u in de vorm van handhaving van de regels in verband met de coronamaatregelen, op de diverse trainers , hoofleiders en andere functionarissen in verband met de start van het nieuwe seizoen en waren er veel leden die ook in deze moeilijke tijd betrokken bleven bij het wel en wee van onze club. Het bestuur overlegde bijna dagelijks om maatregelen te treffen om de crisis op korte, middellange en lange termijn het hoofd te bieden.

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat we erg veel inkomsten mislopen. De kantine is sowieso gesloten tot 1 juli en ook vanaf dat moment zal het geen storm gaan lopen vanwege de maatregelen.

Wat zijn wij enorm blij met al die vrijwilligers. Zij hebben ons enorm geholpen! En wat zijn we blij met al die mensen die ons steunden met hun bijdrage aan de doneeractie!

Maar we zijn er nog lang niet. Vandaar bij deze de start van de volgende actie. De SV Valkenswaard Online Veiling. Binnenkort kunt u bieden op producten en diensten die via onze eigen online veilingsite geveild gaan worden.

Voordat we dat kunnen doen, hebben we jullie hulp nodig. De ambassadeurs van SV Valkenswaard, de organisatoren van de online veiling, hebben zelf al een aantal diensten en producten gescoord. Maar dat moeten er meer worden.

Daarom: lees deze bijgevoegde link en verras ons met jouw bijdrage onder het motto ‘Laat je verenigingshart kloppen!’

ONLINE VEILING SV VALKENSWAARD FLYER

Hartelijke groet, mede namens het bestuur,

Jacques van Gerven,