Corona richtlijnen SV Valkenswaard

22 augustus 2020

Beste leden en ouders,

Ook SV Valkenswaard kan een bijdrage leveren aan de oplossing van het Coronaprobleem.

Het minste wat mij kunnen doen, om er mede voor te zorgen dat het virus zich niet uitbreidt, is ons te houden aan onderstaande regels en mensen die dat niet doen er op aan te spreken.

Bij SV Valkenswaard geldt het volgende:

1.      Bij aankomst handen reinigen.

2.      Bij aankomst vult iedereen die 18 jaar of ouder is de volgende informatie in: tijd van aankomst, naam en telefoonnummer. Hiervoor ligt een map op een statafel bij de entree.

3.      Op het terras gaat iedereen zitten.

4.      Iedereen die 18 jaar of ouder is, behalve als je tot hetzelfde huishouden behoort, houdt 1,5m afstand van elkaar, op het terras, in de kantine, op de tribune, aan het veld.

5.      In de kantine wordt besteld op 1 aangegeven centraal punt.

6.      In de kantine is het verboden plaats te nemen, of te gaan staan aan de bar.

7.      In de kantine mogen gezinsleden bij elkaar zitten.

8.      Spelers worden naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

9.      Reservespelers en teamofficials die 18 jaar of ouder zijn moeten 1,5m afstand van elkaar houden, ook op de reservebank. De extra ruimte kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld het gebruik van stoelen naast de dug-out. Deze mogen neergezet worden buiten de instructiezone richting de hoekvlag. Alle teamofficials die niet strikt noodzakelijk plaats moeten nemen op de reservebank worden geadviseerd om achter de omheining plaats te nemen, uiteraard ook op 1,5m afstand van anderen.

10.  Jeugdteams mogen douchen en omkleden in de kleedkamer, mits de begeleiding buiten de kleedkamer blijft* en mits de trainer hiermee akkoord gaat.

* Begeleiding: na afloop graag wel checken of de kleedkamer netjes is achtergelaten.

11.  Er is altijd een optie om thuis om te kleden en te douchen.

12.  Bij vervoer naar uitwedstrijden met andere leden dan het gezin het dringende advies om mondkapjes te dragen in de auto.

13.  Trainers van teams met spelers van 18 jaar en ouder zorgen er bij besprekingen voor dat de afstand onderling van 1,5m gerespecteerd wordt.

14.  Voor spelers van 18 jaar en ouder geldt dat zij ook in de kleedkamer onderling 1,5m afstand van elkaar houden. Omdat dit uiteraard gevolgen heeft voor de capaciteit van de kleedkamers zijn er de volgende tips/adviezen:

- Maak binnen het team afspraken over het aantal spelers dat voor- en na afloop van   de training/wedstrijd tegelijk gebruik maakt van de kleed- en doucheruimte.

- Maak binnen het team afspraken over hoe lang spelers voor- en na afloop van de training/wedstrijd gebruik mogen maken van de kleed- en doucheruimte.

- Indien mogelijk; maak voor één elftal gebruik van meerdere kleedkamers.

- Kom indien mogelijk omgekleed naar de sportaccommodatie. Dit advies geldt zeker voor pupillen en overige thuisspelende teams.

- Verzoek iedereen (o.a. ouders) om de kleed- en doucheruimte niet te betreden als dit niet noodzakelijk is.

Samen zijn we sterk, samen zijn we vereniging.

En dan nog dit!

De veiling loopt nog 8 dagen!

U kunt natuurlijk ook samen een bedrag bij elkaar leggen en dan bieden! Ga naar:

Een aantal ouders legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Professioneel fotograaf Jurgen van Hoof maakt tijdens een thuiswedstrijd een 40 tal actiefoto's waarop iedere speler tenminste 1 keer prachtig in beeld komt! Natuurlijk wordt er ook een teamfoto gemaakt.

Minimum bod: €45,-

Een aantal ouders legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Beertje Paddington met voetbal in voetbalshirt. Prachtige mascotte voor het team van uw kinderen!

Minimum bod: €15,-

Een aantal vriendinnen, familieleden legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Anoniem
01-08-2020
14:45:18
Fotoshoot door Floor Scheepers Photography voor maximaal 5 personen. U ontvangt 35 bewerkte beelden! Huidig bod: €30,-

U organiseert samen een feestje?

Een aantal deelnemers legt elk enkele euro’s in, en u biedt op een optreden van Lars Brans.

Zanger-entertainer Lars Brans uit Waalre is een volkszanger die van iedere feestje een echt feest maakt. Minimum bod: €150,-

Bloemetje voor iemand als gezamenlijk cadeau?

U legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Cadeaubon Bloemen

Bloemen cadeaubon ter waarde van €50,- aangeboden door Detifleur.

Huidig bod: €35,-

Workshop 'Creatief met letters'

Organiseer eens iets origineels voor uw jaarlijkse uitstapje!

U legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Workshop Handlettering voor 4 personen bij CinDesighn-it. In een sfeervol atelier gaat u onder het genot van een drankje uw eigen kunstwerk maken.

Minimum bod: €90,-

Optreden Paul Brugel

U organiseert samen een feestje?

Een aantal deelnemers legt elk enkele euro’s in, en u biedt op onderstaande kavel

Geen groot feest, maar 'n intiem feestje met kinderen en kleinkinderen in de tuin. Toch wat gezellige live muziek en wat entertainment op 1,5mtr afstand. Een serenade cadeau i.p.v. bloemen. Minimum bod: €100,-

Berry Bikes