Maatregelen omtrent corona

22 juni 2021

22-06-2021

De aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021

Trainen en spelen van wedstrijden:

Alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Publiek:

Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
Reserveren is niet nodig, gezondheidscheck en zitplaatsen blijven wel van kracht.
Publiek mag dus ook langs het veld staan.

Horeca/ kantine:

Horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig gezondheidscheck en zitplaatsen blijven wel van kracht.

Kleed- en doucheruimtes:

Deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden, altijd in overleg met de terreinknecht!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

04-06-2021

Ons prachtige overdekte terras is geopend en vanaf 5 juni de kantine weer voor 50 personen beschikbaar. Dus publiek is welkom en moet hier dan wel plaatsnemen! en verplicht zitten!

De mogelijkheden voor sporten worden verruimd. Er geldt nog wel een aantal voorwaarden.

Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten. Dit is exclusief personeel. En geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar.

Per ruimte mogen er maximaal 50 personen aanwezig zijn.

Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening.

Binnen moet iemand een mondkapje dragen. Maar deze mag af tijdens het sporten.

Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.

Kleedkamers en douches zijn in overleg met de terreinknecht geopend.

Personen tot en met 17 jaar mogen weer jeugdwedstrijden spelen.

Personen vanaf 18 jaar mogen alleen onderling wedstrijden spelen tussen sporters van dezelfde club.

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden en trainingen.
(wel op het overdekte terras en in de kantine!) verplicht zitten!

Jovijn Hersbach