Robine Lacroix naar selectie van Jong PSV!


27 mei 2021

Als 7 jarig meisje,

begon Robine bij S.V. Valkenswaard met voetballen. Haar droom was om later bij de top te komen net als haar grote voorbeeld Daniëlle van de Donk.
Inmiddels heeft ze al aardig wat stappen gezet in die richting!

Bij S.V. Valkenswaard ging ze van de F-jes naar de E2 en vervolgens naar de E1. Vanaf dat moment heeft Robine alleen nog in selectie elftallen gevoetbald bij onze club, van de JO11-1 naar de JO13-1 en daarna nog twee jaar in de JO15-1
Onder begeleiding van diverse trainers bij S.V. Valkenswaard is ze uiteindelijk in 2020 overgestapt naar UNA om vervolgens na 1 seizoen aangenomen te worden bij Jong PSV! 

Ze voetbalde vanaf het begin altijd tussen de jongens en viel al snel op bij de trainers. Een echte doorzetter, die altijd beter wilde worden. Met de verschillende tips die ze kreeg van trainers ging ze altijd aan de slag. 

 

robine

 

Het voetballen heeft ze van geen vreemde, Bij de familie Lacroix is voetbal met de paplepel ingegeven. 

Vader Ramon Lacroix  was in het verleden een zeer verdienstelijk voetballer. Bij MVV speelde hij vier seizoenen betaald voetbal (waaronder twee jaar in de eredivisie). Ook de vader van Ramon, Jos Lacroix was prof. Hij speelde in de jaren zeventig en tachtig voor MVV en Helmond Sport.  

Yannick Lacroix, broer van Robine, begon in 2008 bij de Bosuilen en doorliep daar ook zijn hele jeugd van de F tot aan de 19-1. Voor de winterstop speelde hij het afgelopen seizoen in het 1e.
Na de winterstop is Yannick overgestapt naar MVV waar hij deel gaat uitmaken van de onder 21-selectie.
Als S.V. Valkenswaard zijn we natuurlijk enorm trots en blij dat we een steentje bij hebben kunnen dragen in het najagen van deze dromen, die nu stap voor stap dichterbij lijken te komen. 

Robine en Yannick: wij zijn enorm trots op jullie en hopen dat we elkaar nog vaak tegen mogen komen bij S.V. Valkenswaard 

 

yannick

 

Naar alle nieuweberichten

hoofdsponsor

wedstrijdsponsor

Berry Bikes
SV Valkenswaard Facebook Twitter SV Valkenswaard Google Plus SV Valkenswaard

join us!