Voorlopige jeugdindeling 2021-2022

3 juni 2021

Beste leden,

Hierbij informeren we jullie over de voorlopige teamindelingen voor de jeugd voor het komende seizoen, voetbalseizoen 2021/2022. De indeling is gemaakt met de beste intenties aan de hand van door trainers ingevulde beoordelingsformulieren en/of na gesprekken met trainers en (hoofd)leiders.

Heb je een vraag of een opmerking over de indeling? Stuur dan een mail naar indelingen.svv@gmail.com. De betreffende hoofdleider zal dan een reactie geven.

Oproep: dringend trainers gezocht voor een aantal teams!

Bij een aantal teams zie je vacature staan in plaats van een naam van een trainer. We hebben voor dat team geen trainer. We doen hierbij dan ook gelijk een dringend beroep op de hulp van ouders om dit, al dan niet samen, op te lossen.

Natuurlijk helpen we vaders, moeders of andere familieleden, die training willen geven met trainingsstof als daar behoefte aan is. Wil je helpen, heel fijn! Stuur een mail naar indelingen.svv@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanaf 14 juni 2021 trainen we in de nieuwe teamsamenstellingen

De week na de jeugdafsluiting, dus vanaf maandag 14 juni 2021, trainen we in de nieuwe teamsamenstellingen. Zo kan iedereen, inclusief de nieuwe leden, alvast lekker trainen in zijn nieuwe team voor de zomerstop er is.  Hier vind je het nieuwe trainingsschema.

Vergeet je niet aan te melden voor de Jeugdafsluiting (12 juni)

Nu we net toch even het evenement, de Jeugdafsluiting, aanstipten, geven we nog wat meer informatie over deze dag. Zaterdag 12 juni is de Nationale Voetbaldag en dan organiseren we de Jeugdafsluiting op ons sportpark. Het is een gezellige voetbaldag vol activiteiten. Natuurlijk zorgen we voor een lunch en tussendoortje. Het duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en deelname is gratis. Vergeet je hiervoor niet aan te melden door een mailtje met je naam en team te sturen naar: evenementen.svv@gmail.com

Publicatie voorlopige indeling jeugd 2021-2022 (1)

Berry Bikes