Nieuwjaar en jubilarissen

3 januari 2022

Beste leden,

Nieuwjaar 1

Namens het bestuur van SV Valkenswaard, wens ik jullie een prachtig 2022 in alle opzichten.

Het doet enorm goed dat de vereniging groeit en bloeit dankzij jullie. Het aantal uren vrijwilligerswerk dat in ons clubje wordt gestoken is enorm. Grote dank daarvoor.

Ook tijdens Coronatijden ondervinden we dat onze leden de club trouw blijven en positief blijven uitkijken naar de toekomst.

Helaas kan ook dit jaar de nieuwjaarsreceptie niet doorgaan.

Zoals u wellicht weet, moesten we ook de huldiging van onze jubilarissen vorig jaar uitstellen vanwege de Corona maatregelen. Ook dit jaar is een ‘normale’ huldiging niet mogelijk.

Maar, we laten het dit jaar wél doorgaan. We gaan er op zondag 9 januari op een alternatieve wijze aandacht aan besteden.

De jubilarissen worden gehuldigd in een zogeheten ‘Drive Thru’. Op deze manier krijgen ze de welverdiende aandacht voor hun jarenlange clubtrouw.

Jubilaris

Hopelijk kunnen we elkaar weer spoedig treffen op het voetbalveld.

Hartelijke groet,

Jacques van Gerven,