Eerste Oekraïnse vluchtelingen verwelkomd bij SV Valkenswaard!

24 maart 2022

Deze week zijn de eerste gevluchte Oekraïense jongeren komen trainen bij SV Valkenswaard.

Twee Oekraïnse jongens van 8 en 9 jaar die onderdak vinden bij leden van de club zijn sinds deze week in Nederland en hebben hun weg al weten te vinden naar SV Valkenswaard.
Het is ontzettend belangrijk dat al deze kinderen jong of oud, jongen of meisje hier een warm welkom krijgen. En samen met onze jeugd lekker kan gaan sporten om zo een klein beetje afleiding te kunnen vinden.

SV Valkenswaard biedt alle gevluchte jongeren een gratis lidmaatschap aan. Verder worden ze door de vereniging in samenwerking met Playfootball en Quick voorzien van een trainingstenue, voetbalschoenen, enzovoort.

We proberen zoveel mogelijk mensen in Valkenswaard en omstreken te bereiken zodat we zo snel mogelijk ook andere kinderen in contact brengen met elkaar, in combinatie met onze eigen jeugd.

Voor info of aanmeldingen stuur een mail naar: info@sv-valkenswaard.nl

Andere vluchtelingen zijn ook en al langer welkom. Er loopt via vluchtelingenwerk en gemeente een rechtstreekse lijn naar onze vereniging.

###Deel dit bericht AUB!###

PS: Op 1 april vindt er een benefietwedstrijd voor Oekraïne plaats bij de Bosuilen. JO13-1 speelt tegen de ouderen van Brabant United een six a side wedstrijd. Iedere toeschouwer wordt gevraagd de doelpunten van JO13-1 te sponsoren met een klein of groter bedrag. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 1 april om 16.00 uur op het hoofdveld.

SV VALKENSWAARD

Berry Bikes