Voorlopige teamindeling 2022-2023

12 juni 2022

Beste Spelers & Ouders,

Voorafgaand aan het indelen van de jeugdteams gaat een heel proces. Door het jaar heen wordt gekeken naar plezier, ontwikkeling en beleving. Die punten komen ook terug in het beoordelingsformulier door de trainers ingevuld. Hoofdleiders kijken vervolgens i.o.m. de JVTC en waar nodig input van trainers naar de indeling. Naast de bestaande groep jeugdleden, waar er aan het einde van het seizoen helaas ook wat van stoppen, zien we gelukkig steeds meer nieuwe talenten die graag bij S.V. Valkenswaard komen voetballen. Er is voor iedereen plek en de puzzel kan pas helemaal gelegd worden na het sluiten van de overschrijvingsdatum (midden juni). Let op! Vanaf maandag 20 juni trainen we ook in de nieuwe indeling. Dat houdt in dat je wellicht op een ander dag/tijdstip traint!

Bij deze de voorlopige indeling. Let wel, deze indeling is dus nog niet compleet. Er zullen nog wat verschuivingen plaats vinden waarbij wij streven dat zo min mogelijk te doen.

Mochten hier vragen over zijn, dan stel ze zeker aan de hoofdleider van de betreffende categorie.

Voor categorie O7: hoofdleider.jo7.svv@gmail.com

Voor categorie O8-O9-O10 graag sturen naar jeugd.vtc.svvalkenswaard@gmail.com

Voor de meidenteams: hoofdleidermeiden.svv@gmail.com

Voor de JO11: hoofdleider.jo11.svv@gmail.com

Voor de JO12: hoofdleider.jo12.svv@gmail.com

Voor de JO13: hoofdleider.jo13.svv@gmail.com

Voor de JO14 en JO15: hoofdleider.jo15.svv@gmail.com

Voor de JO16 en JO17: hoofdleider.jo17.svv@gmail.com

Voor de JO18 en JO19: hoofdleider.jo19.svv@gmail.com

Oproep: dringend trainers gezocht voor een aantal teams!

Bij een aantal JO teams zie je nog geen trainer staan. We hebben voor dat team geen trainer. We doen hierbij dan ook gelijk een dringend beroep op de hulp van ouders om dit, al dan niet samen, op te lossen.

Natuurlijk helpen we vaders, moeders of andere familieleden, die training willen geven met trainingsstof als daar behoefte aan is. Wil je helpen, heel fijn! Stuur een mail naar jeugd.vtc.svvalkenswaard@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We houden jullie via mail en site op de hoogte! Bedankt voor jullie geduld.

Sportieve groet,

Hoofdleiders SV Valkenswaard & Jeugd Voetbal Technische Commissie

PS. Wij streven altijd naar optimalisatie van processen, mocht je tips hebben dan laat het zeker weten!

Publicatie voorlopige indeling jeugd 2022-2023

Klik hier voor het nieuwe voorlopige trainingsschema 2022-2023