Gratis fietsverlichting voor alle 500 jeugdleden!

23 september 2022

Verkeersveiligheid staat voorop!

De donkere dagen komen er weer aan! Helaas zien we nog steeds té veel kinderen zonder fietsverlichting van en naar het sportpark fietsen.

S.V. Valkenswaard neemt samen met Berry Bikes en Louis Verwimp de verantwoordelijkheid om alle 500 jeugdleden te voorzien van gratis fietsverlichting. Ook vragen we ouders om dit onderwerp extra onder de aandacht te brengen bij de kinderen.

Fietsen zonder licht is en blijft levensgevaarlijk, dan toont ook onderstaande video die stagiaires van WereDi hebben gemaakt in opdracht van S.V. Valkenswaard. Ze mogen trots zijn op het eindresultaat want uit de video blijkt extra duidelijk dat goede (fiets-)verlichting van levensbelang is!

Binnenkort zal op de trainingsavonden de fietsverlichting gemonteerd worden op iedereen die een fiets bij heeft. We hopen hierdoor bij te dragen aan de veiligheid van onze jeugdleden!

Berry Bikes