SV Valkenswaard huldigt zijn jubilarissen

13 januari 2023

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag,

die vanwege corona 2 keer niet door kon gaan, kon SV Valkenswaard hun jubilarissen weer op gepaste wijze eren in een volle kantine.

Maar liefst 19 jubilarissen werden in het zonnetje gezet. De heren Ad Lurling, Johan Driessen en Jan van Gerven zijn zelfs al 60 jaar lid van de club.

Naast de jubilarissen werden er ook 2 ereleden benoemd voor hun jarenlange verdienstelijke werkzaamheden binnen de club. Eric Doddema, van jongs af aan lid als keeper bij alle selectie elftallen, was jarenlang bestuurslid, secretaris en lid van sponsorcommissie. Hij staat als trouwe supporter zijn club in goede en slechte tijden altijd bij. Toon van Gemert, ook vanaf de jeugd lid van de club, heeft diverse functies bekleed binnen de jeugdafdeling, nam deel uit van het hoofdbestuur en was lid van de sponsorcommissie. Hij heeft tevens gezorgd voor het kledingfonds.

Tot slot werd Noud van de Borne benoemd tot "Ene Goeie Bosuil".

Jubilarissen
25 jaar: Jorg Mollen, Robbert van Helvoirt, Stephan van Helvoirt, Martin Alsemgeest, Sander van de Donk.
40 jaar: John Vanderhoydonk, Ed Visser, Jos Louwers, Jan Meulendijks, Tjeu Brouwers, John Hagelaars.
50 jaar: Eric Meulendijks, Eric van Weert, Peter Franken, John Wijnen, Piet Stokmans.
60 jaar: Ad Lurling, Johan Driessen, Jan van Gerven.

Nieuwjaarsreceptie7

Nieuwjaarsreceptie3