Onze Club SV Valkenswaard

Samenwerking met FC Eindhoven

De jeugd heeft de toekomst

Serieuze blikken tijdens de bespreking in de rust

Verhitte koppies

Verhitte koppies tijdens een toernooi

Onze club

SV Valkenswaard maakt prestatief en recreatief voetbal mogelijk voor iedereen, heeft de sportieve ambitie om optimale prestaties te halen met haar teams en de ambitie een voetbalvereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. SV Valkenswaard is een ontmoetingsplaats waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan, waar iedereen respect heeft voor elkaar, zowel binnen als buiten het voetbalveld. SV Valkenswaard is een voetbalvereniging die zelfstandig is, waar het ‘familiegevoel’ hoog in het vaandel staat en die meer wil zijn dan een voetbalvereniging. De vereniging draagt, daar waar mogelijk en noodzakelijk, haar ‘maatschappelijke steentje’ bij.

Waar we voor gaan
Onze jeugdleden zijn letterlijk onze toekomst. We besteden veel aandacht aan onze jeugd en we werken ieder jaar naar een steeds betere jeugdopleiding. Daarvoor vinden we het belangrijk om te investeren in onze jeugd en hoofd jeugdopleidingen, jeugdtrainers, -leiders en -begeleiders. Gediplomeerde trainers zijn daarvoor belangrijk en daarvoor leveren we dan ook de mogelijkheden aan onze vrijwilligers om cursussen en opleidingen te volgen.

We leiden onze jeugdspelers op tot goede en waardevolle senioren. Doelstelling is dat op termijn tenminste 7 spelers uit eigen kweek in ons eerste elftal spelen.

In onze jeugdopleiding, alsook binnen onze seniorenafdelingen besteden we veel aandacht aan hoe we met elkaar en onze tegenstanders omgaan. Besef van normen en waarden zijn voor onze vereniging een kernwaarde waar niet aan getornd wordt.

Hierbij hanteren we de volgende gouden regels:

We hebben respect voor elkaar.

We luisteren naar de begeleiding en willen leren.

We hebben plezier in het spelen.

berry-bikes.jpg