Kledingshop

SV Valkenswaard speelt zijn wedstrijden in een geel/blauw wedstrijdshirt, een blauwe wedstrijdbroek en blauwe met gele wedstrijdsokken. Deze items, en meer SV Valkenswaard artikelen, zijn verkrijgbaar in onze kledingshop.

Onze openingstijden: maandag 18:30 uur - 20:00 uur.

Op andere dagen zijn broekjes en sokken verkrijgbaar achter de bar.

Tot ziens in de shop!

Kledingvoorschriften

Het is verplicht om scheenbeschermers te dragen tijdens wedstrijden en trainingen. In de wintermaanden is het raadzaam om onder je wedstrijdoutfit of trainingstenue thermo onderkleding te dragen. Dit om afkoeling en blessures te voorkomen. Zorg dat je traint in goede sportkleding.

Gevonden voorwerpen

Er blijven nog altijd spullen achter op ons sportcomplex. Bij trainingen en wedstrijden houden de trainers / leiders in de gaten of alles wel wordt meegenomen. Spullen die blijven liggen worden in de kantine afgegeven. Mocht u iets kwijt zijn, kunt u in de kantine informeren of er iets gevonden is. De vereniging is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen.Dit geldt voor verlies, diefstal of beschadiging. Verder raden we u aan overal de naam in te zetten. Voor waardevolle spullen, als mobiele telefoons en portemonnees, kan er per team gebruik gemaakt worden van een kluisjes. Deze staan in het wedstrijdsecretariaat.

berry-bikes.jpg