Sponsor kliks

Beste SV Valkenswaard supporter,

Graag jullie aandacht voor het volgende initiatief:

Vanaf nu is het voor iedereen die SV Valkenswaard een warm hart toedraagt mogelijk om SV Valkenswaard GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website. Klik op onderstaande link. Hier verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, thuisbezorgd.nl, mediamarkt en Zalando. Alle grote webwinkels, waar vele van ons spullen te bestellen, staan erop.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven via de link levert SV Valkenswaard een commissie op. Je betaalt zelf niks extra's.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via SV Valkenswaard kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Zonder jullie medewerking levert het niks op voor de club en het zijn slechts een paar extra handelingen. Het zou super zijn wanneer we de Bosuilen op deze manier kunnen helpen aan extra inkomsten.

Klik hier om de club te sponsoren!

jumbo.png